Naslovna English version
AUSPUSI „VLAJKOVIĆ“
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Adresa
11460 Guncati-Barajevo
Tel
011 8304 558
Tel/faks
011 8303 738
Mob
063 31 08 08, 063 32 08 08
E mail
vlajkovic@beotel.rs
Web
www.vlajkovic.co.rs

VISOKA TEHNOLOGIJA-KVALITET- ISKUSTVO

Još daleke 1970. godine, Radmilo Vlajković osnovao je zanatsku radnju za popravku drumskih vozila. Angažovanjem cele porodice, danas je „VLAJKOVIĆ“ jedan od najpoznatijih proizvođača auspuha. Prvi u Srbiji su uveli tehnologiju pertlovanih auspuha te diktiraju norme kvaliteta i tehnologije izrade izduvnih sistema. Auspusi se rade od kvalitetnog uvoznog aluminiranog i dekapiranog lima debljine 2 mm i cevima 1,5 – 2 mm na koje se daje 2 – 3 godine garancije.

U savremeno opremljenom servisu vrši se brza i profesionalna ugradnja auspuha za sve tipove vozila, kao i izrada i ugradnja po uzorku. U proizvodnju su uvedene CNC i NC mašine koje su garant geometrijske preciznosti izrađenih elemenata.

Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva i želje za afirmacijom na novim tehnološkim poljima, izduvni sistemi „Vlajković“ su u saradnji sa Vojno-Tehničkim institutom Žarkovo, „UTVOM“ Pančevo i Vazduhoplovnim opitnim centrom Batajnica, uspešno projektovali i proizveli izduvne sisteme za avion „ Lasta 95“ koji će u najkraćem vremenskom periodu biti i u sastavu ratnog vazduhoplovstva Srbije i RV Iraka.

„Dobitnici smo Oskara prestiža kojeg nam je dodelio „Automobilski forum“; povelje profesora Mike Borisavljevića za usvajanje novih tehnologija, plakete skupštine opštine Barajevo, kao najuspešniji mali privrednici u 2006. godini, te redovni izlagači na međunarodnim sajmovima u Beogradu“, sa ponosom ističe vlasnik Dragan Vlajković.

 

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana