Naslovna English version
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Adresa
Meljak, Ibarski put 75
Tel:
011 / 834 02 82
Faks:
011 / 787 11 33
Mob:
063 388 611, 063 598 578
E - mail:
info@longlife-dom.rs
dolores.vujovic@yahoo.com
Web:
www.longlife-dom.rs

ZA DUŽI I LEPŠI ŽIVOT

Dom za negu i smeštaj starih lica „Long life“ nalazi se na samo 15 km od Beograda, okružen zelenilom, čistim vazduhom i živopisnim krajolikom oboda Šumadije.
Novoizgrađeni namenski objekat od 1000 m2 raspolaže restoranskim delom i dnevnim boravkom, kao i lepo uređenim sobama apartmanskog tipa (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne), svaka sa sopstvenim kupatilom, klima uređajem i tv aparatom.

“Long life“ je počeo sa radom 2007. godine i poseduje dozvolu Ministarstva rada i socijalne politike- Vlade Republike Srbije. Tada, kao i danas, naša namera je ostala ista: da brigom, negom, toplinom i pozitivnom energijom produžimo i ulepšamo životni vek naših korisnika.
Dvadesetčetveročasovni medicinski nadzor uz asisteniciju stalno zaposlenog doktora, svakodnevna kontrola zdravstvenog stanja, nabavka lekova, medikamenata i pomagala, davanje terapije,previjanje, kao i briga o ličnoj higijeni korisnika, deo su usluga koje pruža „Long life“
Za poluzavisne i potpuno zavisne korisnike, naše negovateljice pružiće svu neophodnu pomoć pri hranjenju, presvlačenju, češljanju ili šetnji, a za zahtevnije medicinske slučajeve, opremljene su i sobe za intenzivnu negu (sa specijalnim krevetima) koje su pod stalnim medicinskim i video nadzorom.

U skladu sa željama korisnika, organizujemo izlete, proslave rođendana i drugih svečanosti, odlaske u pozorište, razne radionice, nabavku štampe, a na policama naše bibliteke, svaki naš korisnik naći će knjigu po svom ukusu.
Nadamo se da smo ukratko uspeli da Vam se predstavimo, i pozivamo Vas da nas pozovete ili posetite te dozvolite da postanemo Vaši prijatelji i Vaš novi dom.

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana