Naslovna English version
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Radnja za proizvodnju kolača,
trgovinu i ugostiteljstvo

Živka Stevanovića 16
Barajevo

Tel
011 / 8304 – 868
Web
www.rafaellobarajevo.co.rs

„SLATKIŠI IZ BARAJEVA“

Ova „najslađa“ firma u našem gradu počela je sa radom 2000. godine i gotovo da nema Barajevca koji svoje porodično slavlje, svadbu ili rođendan svoga mališana nije ukrasio nekim od slatkih proizvoda ove čuvene poslastičarnice, spremljenih na tradicionalan i prirodan način.

Dovoljno je samo jednom probati neke od njenih ukusnih sitnih kolača, voćnih šniteva, princes krofni, tulumbi ili pravih čokoladnih fantazija da biste se uverili zašto je za 10 godina postojanja ova poslastičarnica proizvela više od MILION I PO tona torti i kolača.

Pored izrade torti najrazličitijih oblika, boja i dimenzija, sa jestivim „fotografijama“ i figuricama omiljenih likova iz šarenog dečjeg sveta, koji su mnoge rođendane učinili nezaboravnim, „Slatkiše iz Barajeva“ u lepo dizajniranim pakovanjima, sada možete pronaći i u lancima supermarketa širom Srbije, jer je „Rafaello“ stalni i provereni snabdevač velikih sistema kao što su „Delta“, „IDEA“, „Metro“, a bio je i jedan od vernih prijatelja i slatkih sponozora „KK Crvena Zvezda“ u njenom učešću u regionalnoj „Goodyear league“.

Pored podatka da svojim slatkim proizvodima snabdeva veliki broj eminentnih beogradskih restorana, pažnju zavređuje i činjenica da su njihovi kolači bili na meniju mladih sportista iz celog sveta, na najvećem sportskom događaju u našoj zemlji – „Univerzijadi“ 2009 godine.

Za sve svoje proizvode, „Rafaello“ obezbeđuje i dostavu na bilo koju adresu u Beogradu, a Vama ostaje samo da probate neki od njegovih proizvoda i zakoračite u čarobni svet slatkiša koji već 10 godina stvara za Vas.

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana