Naslovna English version
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Adresa
Barajevo-Guncate
Svetosavska 433
Tel
011 8301 400
065 347 9 333
E mail
ac.djordjevic@nadlanu.com
Web
www.ac.djordjevic.co.rs

DVE DECENIJE POVERENJA

Ova uspešna porodična firma koju je poznati majstor Borislav Bora Đorđević osnovao pre pune dve decenije, danas je jedan od najopremljenijih i najposećenijih auto centara u Barajevu. Pod krovom novog, modernog poslovnog objekta smestio se servis za vozila „MERCEDES“ „CHRYSLER- JEEP – DOOGE“ sa čijim uvoznikom Auto centar „Đorđević“ ostvaruje uspešnu saradnju već punih 10 godina, pre svega u domenu limarsko-farbarskih usluga.

Između ostalog, u ponudi Cetra su: AUTOLIMARIJA, AUTOLAKIRANJE i MEHANIKA, sa najsavremenijom „komorom“ za farbanje. U novosagrađenom objektu uskoro će sa radom početi prodavnica autodelova, autoperionica, pružanje vulkanizerskih usluga i centriranje trapa, a ono što sa ponosom ističu, jeste da će svaki servis vašeg automobila, uz dostupne delove, biti izveden u najkraćem mogućem roku.

Auto centar „Đorđević“ poznat je i po veoma efikasnoj šlep službi koja će Vam izaći u susret i izvršiti usluge šlepanja i pomoći na putu, gde god se nalazili.

Reputacija dobre i poštene kuće, građena punih 20 godina i veliki broj zadovoljnih mušterija, preporučuje Auto centar „Đorđević za pouzdanog i kvalitetnog servisera kome se možete obratiti sa punim poverenjem.

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana