Naslovna English version
SZR „TRANSKOP“
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Adresa
Meljak, Ibarski put 18

Tel-faks
011 8341 – 075
Mob
063 280 – 411
E mail
transkop@drenik.net

(G)RADIMO ZAJEDNO

Ova uspešna barajevska firma, sa radom je počela pre više od dve decenije, najpre obavljajujući usluge autoprevoza, da bi 2000. godine nastao „TRANSKOP“ – nezaobilazan partner u zahtevnoj građevinarskoj oblasti, koji je svojim kontinuiranim prisustvom, iskustvom i stručnošću zauzeo značajno mesto na privrednoj mapi naše opštine.

Vozni park koji čine dva kamiona kipera, plato prikolica, dva rovokopača, utovarivač i buldožer, uz dugogodišnje iskustvo i predanost izršavanju postavljenih zadataka, čine „TRANSKOP“ pouzdanim i proverenim partnerom.

Rezultati njegovog rada vidljivi su i na širem području grada Beograda, gde je „Transkop“ izvodio zemljane radove na izgradnji puteva, objekata, vodovoda, i kanalizacije, te pružao usluge transporta mnogim građevinskim firmama, kao i fizičkim licima.
- NISKOGRADNJA
- IGRADNJA PUTEVA I IZVOĐENJE ZEMLJANIH RADOVA I GRAĐEVINARSTVU
- PREVOZ RASUTOG MATERIJALA
- PREVOZ GRAĐEVINSKIH MAŠINA SA PLATO PRIKOLICOM

U 2010. godini, „TRANSKOP“ je postavio novi cilj: proširenje delatnosti u sklopu koje se planira dovršetak investicionog ulaganja u poslovni prostor od preko 600 m2 šire namene, koji je smešten na frekventnom ibarskom putu.

Dosadašnja radna biografija, kao i realne poslovne ambicije vlasnika i osnivača gospodina Milana Rakića, garancija su da će i taj cilj biti ostvaren.

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana