Naslovna English version
„ISTOK“ SALON NAMEŠTAJA I BELE TEHNIKE
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Adresa
Barajevo, M.Vukovića 2

Tel-faks
011 8304 – 748
064 664 – 258
064 682 – 0627

„KUĆA LEPOG NAMEŠTAJA“

Od 2004. godine salon nameštaja i bele tehnike „Istok“, postao je nazaobilazna destinacija svih naših sugrađana koji su se odlučili da svoj životni ili radni prostor ulepšaju kvalitetnim komadom nameštaja.

U izložbenom prostoru, u zgradi Doma kulture u Barajevu, svoje mesto našli su proizvodi najpoznatijih domaćih proizvođača, kao što su „Tahirović“ N.Pazar, „Lion“ Požarevac, „Matis“ Ivanjica, „Breza“ Svilajnac, „Rez boss“ Grocka, „Drvopromet“ Leskovac, „Andrijašević“ Ruma, „Beosmart“ Beograd i mnogi drugi
Pored lepog, kvalitetnog i funkcionalnog nameštaja, kao i dopunskog programa ( garnišne, stone i podne lampe ) u salonu „Istok“ možete pronaći i bogat izbor bele tehnike, prvenstveno inostranih proizvođača.

Za svoje kupce, „Istok“ obezbeđuje transport, isporuku i montažu na bilo koju adresu na teritoriji Barajeva i Beograda, a ljubaznost i stručnost osoblja, povoljni uslovi plaćana na odloženo, i mogućnost da na jednom mestu pronađete sve što je neophodno da ulepšate svoj životni i radni prostor, razlozi su zbog kojih ova „Kuća lepog nameštaja“ stiče sve veći broj redovnih kupaca. Mi vas pozivamo da postanete jedan od njih.

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana