Naslovna English version
„MAKS KOMERC“ d.o.o.
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Adresa
Svetosavska 18a
Barajevo

Tel-faks
011 8303 739
Mob
064 126 08 94

23 godine sa Vama

Najveća i najopremljenija knjižara u našem gradu počela je sa radom daleke 1987.godine, tada pod imenom „Jedinstvo“, a pod današnjim nazivom poznata je od 1995. godine. Dve decenije iskustva i rada porodice Maksimović, veliki broj artikala u ponudi, te stručno i ljubazno osoblje, učinile su ovu prodavnicu u centru Barajeva mestom u koje veliki broj naših sugrađana svrati i nekoliko puta dnevno.

Na rafovima ove popularne knjižare pronaći ćete udžbenike za osnovnu školu, najraznovrsniji školski i kancelarijski pribor, blokovsku robu i obrasce, kožnu galanteriju, dvd izdanja, kompakt diskove, prateću kompjutersku opremu, veliki broj dečjih igračaka, slikovnica i knjiga, kao i bogat izvor slika, ramova i ukrasnih ogledala. Jedna od značajnih usluga koju ova knjižara vrši svojim klijentima jeste i kvalitetno i brzo kopiranje.

Na drugom spratu „Maks komerc-a“ smestila se prodavnica tekstila i tekstilne galanterije, metražne robe, tepiha, itisona, staza, linoleuma, zavesa, sa velikim izborom jorgana, jastuka i svih vrsta prekrivača, kao i kvalitetnog muškog i ženskog rublja najpoznatijih domaćih proizvođača.

Više od dve decenije konstantnog prisustva na tržištu Barajeva i pažnja kojom obasipa svoje klijente, doveli su „Maks komerc“ do statusa ugledne i priznate porodične firme, poznate i kao stalnog donatora mnogobrojnih akcija i manifestacija od značaja za našu opštinu.

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana