Naslovna English version
SZR „NELE“ AUTOPERIONICA I TEPIH SERVIS
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Adresa
Miodraga Vukovića 5
Barajevo
Tel
011 / 8301 320
Mob
065 64 788 43

E mail
nstanojevic@gmail.com

Autoperionica i tepih servis „Nele“, počela je sa radom u Maju 2009. godine, i za svega nekoliko meseci postala je apsolutni lider u ovoj oblasti, zahvaljujući pre svega, kvalitetu svojih usluga ali i pažnji koju posvećuje svakom klijentu i njegovim željama i potrebama.

U savremeno opremljenom poslovnom kompleksu, u okviru koga se nalazi prostrani parking, kao i klimatizovan i lepo uređen kafe za korisinike usluga, svakog dana (i nedeljom ) od 08-20 časova možete se uveriti zašto je ovo najbolja barajevska autoperionica i tepih servis.

Za vaše automobile autoperionica „Nele“ nudi: kompletno pranje svih vrsta vozila ( putnička, terenska, teretna ), dubinsko pranje sedišta, dubinsko pranje kompletnog enterijera, voskiranje automobila i pranje motora, , kao i besplatno „parfemisanje“ unutrašnjosti vozila i sve to u najkraćem mogućem roku, pri čemu je svako deseto pranje vozila besplatno.

A svih 365 dana u godini, tepih servis „Nele“, uz upotrebu savremenih mašina i preparata za čišćenje, i uz sušenje tepiha u specijalnoj komori, omogućiće da Vaši tepisi zasijaju novim sjajem. Pored kvalitetne usluge mašinskog pranja tepiha i izbeljivanja resa, kao i pranja mebla i kućnog nameštaja, „Nele“ omogućava i maksimalnu uštedu Vašeg vremena jer dolazi po Vaše tepihe i iste vam isporučuje čiste u najkraćem mogućem roku.

U bliskoj budućnosti, menadžment ove uspešne porodične firme planira proširenje delatnosti koja će obuhvatiti i pružanje vulkanizerskih usluga i prodaju autodelova, kao i stvaranje jakog i dobro opremljenog centra za prodaju, održavanje i čišćenje tepiha, uz mogućnost opšivanja i krojenja tepiha po meri, po želji i zahtevu kupca.

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana