Naslovna English version
„K A R M A"
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Adresa
Beograd,
Meljak, Ibarski put 90 B
Tel
(+381) 63 8138 774
(+381) 63 8598 939
(+381) 11 2521 277

E mail
office@karma.rs
Web
www.karma.rs

PRIJATELJ U NAJTEŽIM TRENUCIMA

Porodična firma „Karma“ počela je sa radom 2002.godine, i iskustvo vlasnika Zorana Stojmanovskog sticano u zemlji i inostranstvu rezultiralo je da „Karma“ danas, u oblasti pogrebnih usluga, predstavlja jednu od najozbiljnijih i najprofesionalnijih firmi u regionu.

U okviru AGENCIJSKIH usluga, „Karma“ obavlja sve neophodne formalnosti ( zakazivanje sahrana, obezbeđivanje grobnih mesta i ukupi na svim grobljima grada Beograda, refundacija troškova penzionog osigranja, štampanje parti, predavanje čitulja u novine, organizacija muzike, pribavljanje svih dokumenata za prevoz posmrtnih ostatataka u zemlji i inostranstvu... ).

Usluge PREVOZA specijalno prilagođenim i opremljenim vozilima vrši u zemlji i inostranstvu ( uz kontakt sa svim konzularnim predstavništvima R. Srbije u zemljama Evropske Unije) , u najkraćim mogućim rokovima, poštujući pre svega uputstva klijenata. U svom prodajnom objektu nudi i veliki izbor POGREBNE OPREME (sanduci, tekstil,crnina, znamenje )

CVEĆARA „Karma“ u mogućnosti je da ponudi izradu cvetnih aranžmana za sva prigodna dešavanja od svežeg prirodnog i svilenog cveća, a u ponudi ima i bogat izbor veštačkog cveća, suza i buketa.

U oblasti u kojoj pored kvalitetne usluge i poštovanja želja klijenata, više nego igde drugde znači lepa reč, saosećajnost sa specifičnom životnom situacijom klijenata i maksimalno izlaženje u susret njihovim potrebama, „Karma“ se do sada pokazala ne samo kao ozbiljan partner, već i pravi prijatelj na koga se možete osloniti u najtežim trenucima.

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana