Naslovna English version
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Adresa
Barajevo, Sime Markovića 2
Tel
011 8304-750; 063 806-2050;
063 518-023; O63 103-18-70

E mail
vsunivet@gmail.com

ZDRAVE ŽIVOTINJE, ZDRAVI I LJUDI

Veterinarska stanica “UNI PRIM VET” d.o.o. osnovana je 28.01.2004. godine, a rešenjem Ministarstva poljoprivrede-Uprave za veterinu ovlašćena je za sprovođenje Programa mera zdravstvene zaštite životinja u pet naseljenih mesta opštine Barajevo (Arnajevo,Rožanci, Beljina, Veliki Borak i Boždarevac).

U svom dosadašnjem radu Veterinarska stanica vrlo uspešno je sprovela suzbijanje besnila na području svog delovanja, te je pravovremenom dijagnostikom sprečena opasnost od zaraze trihinelozom (5 slučajeva u mestu Boždarevac).

U 2008.godini ova Veterinarska stanica sa puno uspeha sprovela je projekat veštačke oplodnje goveda, na osnovu dobijenog tendera, za celo područje opštine Barajevo.

Stručan i obučen tim ovog kolektiva obavlja poslove lečenja i preventive svih životinja, ne samo na području opštine Barajevo, već i na području drugih opština grada Beograda.
Veštačko osemenjavanje, sve vrste hirurških intervencija, dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija su svakodnevni poslovi stručnih mladih veterinara.

Veterinarska stanica “UNI PRIM VET” posebnu pažnju poklanja stalnom stručnom usavršavanju veterinara. Poseduju kompletnu savremeno opremljenu hiruršku salu, ultra zvuk, hematološku laboratoriju, kompletnu opremu za pregled mesa na trihenelozu sa stereoskopom u 4 dimenzije što omogućava preciznu dijagnostiku i 100 % otkrivanje zaraženog mesa.. Uspešno sarađuju sa Upravom za Veterinu i Veterinarskim fakultetom u Beogradu na realizaciji svih poslova za očuvanje zdravlja životinja, a time i ljudi.

Građani opštine Barajevo mogu u ovoj Veterinarskoj stanici da kupe jednodnevne tovne piliće, ćuriće i koke nosilje, kao i kompletne krmne smeše, koncentrate i hranu za kućne ljubimce.

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana