Naslovna English version
SZTR „FERT FERUM“
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Adresa sedište
Lipovički put 9

Adresa stovarište
M. Vukovića 80-a, Barajevo
Tel-faks
011 8302-162; 8303-315

DOBAR POSAO

Jedno od najstarijih i najpoznatijih barajevskih stovarišta „Fert ferum“, osnovao je još 1988.godine Trenča Bošković, koga su u poslu nasledili njegovi sinovi. Više od dve decenije svoga postojanja, stovarište „Fert ferum“ zbog kvaliteta svojih proizvoda i usluga predstavljalo je pouzdanog i nezaobilaznog partnera pri gradnji građevinskih objekata mnogim našim sugrađanima. Spremnost da izađe u susret zahtevima mušterija, da im pomogne stručnim savetom, omogući pristupačnu cenu i povoljne uslove plaćanja, učinili su da danas mušterije „Fert ferum“ doživljavaju pre svega kao svog prijatelja, prijatelja koji će uvek znati kako da im pomogne i šta da im ponudi da svoj posao završe najbrže i najefikasnije.
A u ponudi „Fert ferum-a“, možete naći: celokupan građevinski materijal, cement, kreč,granulisani i separisani šljunak, frakcije od 1-4 mm, kao i usluge obrade betonskog gvožđa.

Ono po čemu su nadaleko poznati je i proizvodnja veoma kvalitetnih betonskih blokova dimenzija 19h19h40 i 12 h 19 h 40, kvalitetnih fert gredica i betonskih stubova za ograde. Pored snabdevanja materijalom i transporta koji obezbeđuje svojim klijentima, „Fert ferum“ je i respektabilan izvođač građevinskih radova, koji se dokazao izgradnjom mnogobrojnih kuća od temelja do krova, po sistemu „ključ u ruke“. Zato Vas pozivamo da, ukoliko je pred Vama posao ivođenja građevinskih radova, svakako posetite „Fert ferum“. Dobićete savet, kvalitetan proizvod, prijateljsku ponudu,a domaćinski će Vas počastiti i pravom domaćom rakijicom. Jer, dobar posao vala valja i da se zalije!

A svaki posao sa „Fert ferumom“ je takav. Dobar i domaćinski!

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana