Naslovna English version
DOKMANOVICH ENTERIJERI
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Adresa
Beograd, Zemun, Kosovska 5

Proizvodnja Barajevo
Lipovica, 29.Novembra 1-b
Tel
011 8325 418

Salon nameštaja
Beograd, Kablarska 5
Tel
011 3690 644

E mail
mezosystem@yandex.ru
aleksandar@dokmanovich.rs
Web
www.dokmanovich.rs

„DOKMANOVICH“ – ENTERIJERI VISOKE KLASE

Stvaranje lepog, funkiconalnog i modernog nameštaja, dizajniranje i opremanje enterijera za stambene i poslovne zgrade, naš je posao i naše zadovoljstvo. Posao koji volimo i umemo da radimo. Umemo, jer iza nas stoji 10 godina iskustva i zapaženog prisustva na tržištu Srbije i Ruske Federacije. Volimo, jer znamo da sa svakim komadom nameštaja koji proizvedemo i koji nađe put do naših kupaca, postajemo i sastavni deo njihovih života, njihovog životnog i radnog prostora koji nastojimo da obogatimo lepotom i toplinom naših proizvoda.

Kuhinje, plakari, spavaće sobe, dnevne sobe i dečije sobe sa znakom „DOKMANOVICH“predstavljaju savršen spoj inovativnih dizajnerskih rešenja, moderne tehnologije i tradicionalnog pristupa uređenja doma kao toplog i sigurnog kutka u kome će uživati svi članovi porodice.

Dizajniranje enterijera i opremanje poslovnih objekata (klinike, kancelarije, hoteli, benzinske pumpe ) širom zemlje i inostranstva predstavljao je poseban izazov za naš menadžersko projektni tim, izazov na koji smo odgovorili kvalitetnim i maštovitim dizajnom, koji zadovoljava sve zahteve funkcionalnosti, opremljenosti i estetike modernog radnog mesta.

Svi naši proizvodi napravljeni su od najkvalitetnijeg masivnog drveta i pločastih materijala, a okove i pomoćne materijale nabavljamo od renomiranih nemačkih proizvođača.

Zato Vas pozivamo da posetite naš salon u Kablarskoj 5, u Beogradu, da se upoznamo i da Vas upoznamo sa lepim stvarima koje su stvorene i namenjene možda baš Vama, Vašem domu ili poslovnom objektu.

Dobro došli u „DOKMANOVICH“ – ENTERIJERE VISOKE KLASE!

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana