Naslovna English version
"DRAGANA"
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
Dragstor Barajevo
Svetosavska 38 e
011 8304-646

Pekara Barajevo
011 8304-736

Supermarket Stepojevac
011 8140-502

RADOST KUPOVINE

Dragstor Dragana, omiljeno mesto za kupovinu mnogih Barajevaca i njihovih gostiju, počela je sa radom 2000 godine. Od male trgovinske radnje, preseljenjem u novi objekat kod Doma zdravlja, ubrzo je postala najopremljeniji dragstor u Barajevu.

Dnevno sveža bogata ponuda voća i povrća, suhomesnatih proizvoda renomiranih domaćih proizvođača, najveći izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, veliki izbor kvalitetnog roštiljskog mesa uz mogućnost besplatnog pečenja, sveže jagnjeće, ovčje i praseće pečenje, zamrznuta riba, kao i uvek sveži hlebovi i peciva iz najpoznatije barajevske pekare „Dragana“ i pekarske industrije Beograd, samo su neki od razloga što se mušterije uvek i iznova rado odlučuju da pazare u ovoj radnji.

Pored prehrambenih proizvoda, svežih i konzerviranih, kafe, začina, sireva, mleka i mlečnih prerađevina, domaćih kolača i torti, ogromnog izbora slatkiša, grickalica i rinfuzne robe, u „Dragani“ možete pronaći i bogatu ponudu kućne hemije, dekorativne šminke, sredstava za ličnu higijenu ( sapuni, šamponi, parfemi, dezodoransi,paste, četkice za zube.. ), sredstava za održavanje odeće i obuće itd.

Ponuda je upotpunjena belom i kućnom tehnikom renomiranih proizvođača, pa tako u ovom dragstoru možete po veoma pristupačnim cenama, uz mogućnost odloženog plaćanja pazariti televizore, dvd plejere, muzičke stubove, miksere, šejkere, tostere, mikrotalasne peći i još mnogo toga
Da ste izabrali pravo mesto za svoju kupovinu, uverićete se ukoliko samo jednom posetite ovu trgovinsku radnju, kako zbog obilja ponude, tako i zbog veoma ljubaznog i stručnog osoblja koje je u svakom trenutku spremno da vam posveti svu svoju pažnju.

A sve je počelo pre više od jedne decenije otvaranjem najpoznatije barajevske pekare „Dragana“. Duže od jedne decenije, ova pekara sa dvadesetčetveročasovnim radnim vremenom nudi svojim sugrađanima prave pekarske đakonije, sveža i mirisna peciva, mini pice, bureke, pite, domaće hlebove i pogače, rol viršle i koktel peciva i još mnogo toga.

Dobrodošli!
Vaša „Dragana“.

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana