Naslovna English version
ROBNA KUĆA „MMP STANOJČIĆ“ - „JACA“
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt

Adresa Meljak
Ibarski put 35
Tel
011 8340 – 393
Tel-faks
011 8340 – 519
Mob
065 8333 – 200
E mail
mmp.stanojcic@kablkom.co.rs

Adresa Vranić
Drage Trišića 12
Tel-faks
011 8332-200; 8332-327

SVE NA JEDNOM MESTU

Impozantni trgovinski objekat od 1800 m2, sa više od 1200 m2 prodajno izložbenog prostora, smešten na frekventnoj „ibarskoj magistrali“, u Meljaku, počeo je sa radom 2006. godine. Zbog kvalitetne i sveobuhvatne ponude, u kojoj možete pronaći preko 20.000 ARTIKALA, po cenama znatno nižim nego u Beogradu, redovni kupci Robne kuće “MMP Stanojčić”, pored Barajevaca, postali su i mnogi Beograđani, kao i stanovnici obližnjeg Stepojevca, Obrenovca , Lazarevca....

Na 4 nivoa izložbeno prodajnog prostora možete pronaći:
sve vrste NAMEŠTAJA poznatih domaćih i inostranih proizvođača, kvalitetne TEPIHE, ITISONE I LINOLEUME, ELEKTRO MATERIJAL I RASVETU, BELU TEHNIKU, POSTELjINSKO RUBLjE I TEKSTILNU ROBU, najveći izbor BEBI programa, PLASTIKU, GALERIJSKU ROBU i DEČJE IGRAČKE za sve uzraste, KOMPRESORE i druge MAŠINE i ALATE za poljoprivredu i domaćinstvo, širok izbor KUĐNE HEMIJE, MOTOCIKLE i BICIKLE i još mnogo toga.

Povoljni uslovi plaćanja, i da ponovimo-cene znatno niže nego u Beogradu, kao i spremnost da uvek izađe u susret svojim kupcima o čemu svedoči i činjenica da za gabaritnu robu obezbeđuje prevoz u krugu od 25 km, učinili su da „MMP STANOJČIĆ“ postane nezaobilazno mesto kupovine i druženja mnogih naših sugrađana, što je i bio cilj njegovog vlasnika , Zorana Stanojčića, kada je 2003.godine osnovao ovu uspešnu trgovinsku firmu.

Porodica Stanojčić-Jasmina i Zoran, 1994. godine,osnovali su i SZTR „JACA“, koja je bazirana na proizvodnji plastične amabalaže, pre svega, kvalitetnih kesa (tregerice, za zamrzivače i smeće, apotekarske kese i sl.) koje se distribuiraju za veliki broj trgovinskih objekata širom Beograda i Srbije.

Dugogodišnje uspešno poslovanje robne kuće „MMP Stanojčić“ i SZTR „Jaca“, i njihovo stalno napredovanje, svedoči o ozbiljnosti i profesionalnosti koja se posvećuje svakom segmentu rada i svakom kupcu. I zbog toga Vam preporučujemo da im poklonite svoje poverenje i posetite ovaj trgovinski objekat na ibarskom putu, baš kao što to svakoga dana čini veliki broj naših sugrađana.

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana