Naslovna English version
"SRBIJA"
[ info ]
[ menadžment ]

Kontakt
SUTR „VILA SRBIJA“
Ibarski put br.16
Meljak/Barajevo
Rezervacije tel:
+ 381 (11 ) 8341 102
+ 381 ( 65 ) 61 000 62
Web:
www.vilasrbija.com
Rezervacije e mail: info@vilasrbija.com

RESTORAN "SRBIJA"
Ibarski Put 14
11460 Meljak
Tel:
011/ 8340-055

LUKSUZ KOJI ZASLUŽUJETE

Neposredno uz sada već kultni restoran nacionalne kuhinje „Srbija“, iznikla je novosagrađena, savremeno i luksuzno opremljena „VILA SRBIJA“- mesto odmora, relaksacije i najlepših trenutaka Vas i Vama dragih osoba. Smeštena na samom obodu prirodnog rezervata – zaštićenog lovilišta „Lipovačka šuma“, na samo 20 km od Beograda, na magistralnom putu ka Čačku, sa sopstvenim parkingom opremljenim video nadzorom, spremna je da Vam u svakom trenutku stavi na raspolaganje neki od svojih super luksuznih apartmana tipa „President“, „Lux“ i „Delux“. Svi apartmani su klimatizovani i opremljeni plazma televizorima, kupatilima sa Đakuzi kadama, bežičnim internetom i mini barovima.
Radi potpunog užitka svojih gostiju, VILA SRBIJA uskoro otvara bazen i fitnes salu, te uz popuste koje daje za svoje stalne goste ili za duži boravak, postaje Vaša dobra navika kojoj ćete se uvek iznova vraćati, radosni zbog novog susreta i pažnje sa kojom vas dočekuju.
A da se uverite da je kompleks „Srbija“ projektovan da zaista sva čula uživaju, dovoljno je da se prošetate dvadesetak metara do čuvenog restorana „Srbija“, koji je zajedno sa „Vilom Srbija“ rezultat ugostiteljskog rada tri generacije porodice Damević.

SRBIJA... BOGATA, LEPA I DOMAĆINSKA

Kada dođete na mesto gde je tradicionalna domaća kuhinja na ukusan način uklopljena sa modernim enterijerom u kome sve odiše domaćinskom atmosferom i porodičnom ugostiteljskom tradicijom dugom čitav vek, budite sigurni u jedno:
VRHUNSKI GASTRONOMSKI DOŽIVLJAJ MOŽE DA POČNE!

U ekskluzivnom ambijentu ovog restorana, smeštenog na dva nivoa sa 150 sedećih mesta i prelepom baštom kapaciteta 70 mesta, sve je podređeno zadovoljstvu gosta o čemu brine 25 zaposlenih radnika.

Reč “bogata” je isuviše skromna da bi se opisala sva ponuda kulinarskih majstorija koju restoran “Srbija” nesebično pruža brojnim posetiocima. Vrhunski pripremljeni i izuzetno obilni specijaliteti sa roštilja, vruće jagnjeće i praseće pečenje, raznovrsne i ukusne salate, ljubazna i kvalitetna usluga, čine ovaj restoran idealnim mestom za vaša poslovna i porodična okupljanja.

Prostrani parking sa video nadzorom i čuvarskom službom, omogućuje vam da se svakodnevno od 7 do 24h zaista opustite i prepustite svim čarima “Srbije”.

Dovoljno je da samo jednom dođete i okusite nešto od specijaliteta i od tog trenutka restoran “Srbija” će sigurno postati i ostati vaš stalni izbor. Nećemo vam reći zašto... tajna je uvek lepša kada je sami otkrijete! Odlukom nadležnog ministarstva, restoran “Srbija” kategorisan je sa četiri zvezdice.

 

Internet Media • 2010 • Sva prava zadržana